Artrose Instituut Nederland opent heeft een locatie geopend in Doorn

18 december 2023

Naast de bestaande vestigingen in Zeist, Maarssen, Amersfoort, Barneveld en Apeldoorn opent het AIN eind september een nieuwe vestiging in Doorn, dit in samenwerking met Somatic Fysio & Sport aan de Dorpsstraat in Doorn.

Heeft u artrose dan betekent nu actie ondernemen een kleinere kans op een operatie in de toekomst.

Ongeveer 1,5 miljoen mensen in Nederland hebben artrose, ook wel gewrichtsslijtage genoemd. Dit betreft voornamelijk vijftig plussers. Deze chronische aandoening komt het meest voor bij de knie, heup en schouder. De hinderlijke klachten zijn doorgaans: pijn,

bewegingsbeperking, stijfheid, zwelling en soms instabiliteit. Vervelend dus en een inperking van de kwaliteit van leven.

Het Artrose Instituut Nederland wil bij mensen met artrose de kwaliteit van leven verhogen, zonder operatie. Bij het AIN wordt door meerdere disciplines samengewerkt – medisch specialistische zorg, fysiotherapie, ergotherapie, diëtetiek, podologie en lifestyle coaching – om de klachten van artrose te verminderen. Er wordt vanuit meerdere invalshoeken naar de oorzaken van uw artrose gekeken en de behandeling wordt altijd op meerdere vlakken gestart. Het resultaat is hierdoor vaak veel beter dan wanneer er door één discipline behandeld wordt.

Kijk voor meer informatie op www.artroseinstituut.nl

Artrose Instituut Nederland opent heeft een locatie geopend in Doorn