Inloopspreekuur scheiden

2 juni 2024

Inloopspreekuur scheiden op maandagavond in Driebergen

Iedere maandag tussen 16.00 en 17.00 uur is er een inloopspreekuur Scheiden in Driebergen. Adres: Hoofdstraat 164, naast de bibliotheek. Een jeugdconsulent en mediator zitten wekelijks klaar voor vragen over scheiden en geven gratis advies. Voor meer informatie stuur een e-mail naar scheiding@samenopdeheuvelrug.nl.

Voor zowel kinderen als ouders is het soms fijn ervaring te delen of antwoord te krijgen op vragen die voortvloeien uit een scheiding. Kijk eens op www.villapinedo.nl voor gratis steun, tips en advies van jongeren (18 tot 27 jaar) die zelf een scheiding hebben meegemaakt. Je vindt hier (online) buddy’s, ervaringsdeskundige jongeren die je kind kunnen bijstaan in deze verwarrende periode, een gratis online training voor gescheiden ouders en online vragenuurtjes, waar ouders (anoniem) vragen kunnen stellen.

Onlangs is ook een KIES-training gestart voor een groep kinderen (7 tot 12 jaar) die te maken hebben met een echtscheiding. Samen met 2 trainers zoeken ze naar manieren om vooral kind te zijn en blijven. Stuur een e-mail naar kies@samenopdeheuvelrug.nl voor informatie.