Maandelijks OV-inloopspreekuur van start in Driebergen

4 maart 2024

Maandelijks OV-inloopspreekuur van start in Driebergen

Heeft u vragen over het OV? Kom naar het inloopspreekuur!

Iedereen wil de mogelijkheid en vrijheid hebben om ergens naar toe te kunnen. Makkelijke toegang tot de bus of trein is dan de eerste stap. Maar als u al een tijdje geen gebruik heeft gemaakt van bus of trein, dan kan reizen met het OV als een drempel ervaren worden. Voor inwoners met vragen over het OV is daarom elke maand een OV-spreekuur met OV-ambassadeurs.

OV-ambassadeurs zijn vrijwilligers, die anderen helpen om zelfstandig op pad te gaan. Ze maken de drempel om te reizen met het OV zo laag mogelijk. We hopen dat er veel mensen gebruik gaan maken van het spreekuur en ontdekken hoe gemakkelijk het is.

OV-inloopspreekuur

Op dinsdag 12 maart is om 10.00 uur de aftrap voor het eerste inloopspreekuur in bibliotheek Z.O.U.T. Iedere tweede dinsdag van de maand kunt u tussen 10.00 en 11.30 uur zonder afspraak langskomen in bibliotheek. Tijdens het spreekuur kunt u vragen stellen over reizen met het OV. Bijvoorbeeld: hoe u een OV-chipkaart aanvraagt, hoe u een reis plant via 9292 en welk abonnement het beste bij u past. De OV-ambassadeurs helpen u graag om zelfstandig op reis te gaan.

Datum: dinsdag 12 maart 2024

Tijd: 10.00 tot 11.30 uur

Locatie: De Bibliotheek Z-O-U-T, Locatie Driebergen, Hoofdstraat 164, Driebergen


OV-ambassadeurs team Utrechtse Heuvelrug

Het team van OV-ambassadeurs: Fred Kok en Ben Sellmeijer, staan klaar om inwoners te helpen. Het team zoekt nog nieuwe vrijwilligers die ambassadeur willen worden. Aanmelden kan via www.doemeemethetov.nl.

Telefonisch spreekuur

Voor degene die liever telefonisch antwoord krijgt, bieden de OV-ambassadeurs een telefonisch spreekuur aan. Dit spreekuur is beschikbaar op verschillende momenten in de week, van maandagochtend tot woensdagavond. U kunt bellen naar: 033- 208 23 80

Maandag- t/m vrijdagochtend: 10.00 tot 12.00 uur

Dinsdag- en donderdagmiddag: 13.30 tot 15.00 uur

Maandag- en woensdagavond: 18.30 tot 20.00 uur

Meer informatie

Voor meer informatie kan men terecht op www.doemeemethetov.nl.

Maandelijks OV-inloopspreekuur van start in Driebergen