Zorg4Heuvelrug app

De zorg4heuvelrug app

Steeds meer zorgverleners bieden de Zorg4heuvelrug app, het patiëntenportaal van de huisarts, apotheek of andere zorgverlener in uw smartphone.

Wat kunt u met de Zorg4Heuvelrug app?

U heeft toegang tot de volgende functies:

  • online afspraken maken (dus hoeft niet meer te wachten aan de telefoon)
  • uw medicatie overzicht inzien (waar en wanneer u maar wilt)
  • herhaalrecepten bestellen (zonder dat u moeilijke woorden hoeft te gebruiken)
  • vragen stellen door middel van eConsult (voor vragen die wel drie werkdagen kunnen wachten)
  • contactgegevens en afspraken van uw praktijk inzien

De Zorg4Heuvelrug app is gratis te downloaden in de Playstore en Appstore. Deze app is te gebruiken op uw mobiele telefoon of tablet. Als u de app gedownload heeft is het nodig om een account aan te maken. Mocht u al een patiëntenportaal account hebben, dan kunt u hiermee in de Zorg4Heuvelrug app inloggen.

U heeft zich aangemeld en nu?

De praktijk zal er voor zorgen dat uw Zorg4Heuvelrug app account gekoppeld wordt aan uw medisch dossier. In dit ICT proces zit soms enige vertraging, dat is vaak de reden dat u soms een aantal werkdagen moet wachten totdat u bericht krijgt dat de koppeling geslaagd is.

Hulp nodig?

Heeft u vragen over het gebruik van de Zorg4Heuvelrug app? De helpdesk is bereikbaar via info@zorg4heuvelrug.nl.

De Zorg4heuvelrug app maakt achter de schermen gebruik van het Uw Zorg online platform. Heeft u vragen over het gebruik van het patiëntenportaal kijk dan op Uw Zorg online - Gebruikershelpdesk

Komt u er alleen niet uit, dan kunt u naar één van de inloop punten voor digitale ondersteuning, waar vrijwilligers u graag verder helpen: Agenda Z-O-U-T (bibliotheekzout.nl)