BrainNetwork Psycholoog Zeist

Soort organisatie: Psychologenpraktijk
Meer informatie

Welkom bij BrainNetwork! Ben je op zoek naar een psycholoog in Zeist voor een persoonlijke en effectieve behandeling van je klachten?

We zijn een moderne psychologenpraktijk in de regio Utrecht met een vestiging in Zeist en Soest en werken uitsluitend met ervaren psychologen die je kunnen begeleiden bij klachten zoals angst en paniek, slaapproblemen, stemmingsproblemen, stress klachten, burn-out, concentratieproblemen, AD(H)D en trauma (PTSS). Ons team van therapeuten werkt vanuit de visie dat ons hoofd, hart en lichaam een krachtig netwerk vormen en een sterk lerend vermogen bevatten, dit zetten we in om je doelen te bereiken. In onze behandelingen maken we daarom naast cognitieve gedragstherapie (CGT) en ACT gebruik van aanvullende, lichaamsgerichte, behandelmethodes zoals biofeedback, neurofeedback, PMT en EMDR.

Bij ons staat een persoonlijke en geïntegreerde aanpak centraal. Zo kijken we naar de mogelijke, onderliggende factoren die meespelen in het ontstaan en in stand houden van je klachten maar ook welke impact dit heeft op jouw dagelijks functioneren. Op basis van je persoonlijke situatie kiezen we samen de beste behandeling om een duurzaam resultaat te bereiken.

Kwekerijweg 2A 3709 JA, Zeist Bekijk op de kaart
Bezoek de website van BrainNetwork Psycholoog Zeist
Bellen naar
030 2272365
Logo BrainNetwork Psycholoog Zeist