MV-inbeeld

Soort organisatie: Psychologenpraktijk , Alternatieve geneeskundige praktijk
Meer informatie

We maken allemaal wel eens belastende privé- en werksituaties mee die onze fysieke en mentale veerkracht op de proef stellen. Mijn persoonlijke begeleidingswijze, richt zich op duurzame oplossingen voor de klachten.

Veel voorkomende onderwerpen die naar voren komen zijn: lichamelijke- en emotionele klachten, acceptatie, zelfvertrouwen, eigen regie en ontspanning.

Ik werk met verschillende methodieken. Van cognitieve gedragstraining, ontspannings -en ademhalingsoefeningen, lichaamsgerichte coaching, tot en met psychosociale therapie, hypnotherapie en EMDR.

Als coach en therapeut kan jou begeleiden om jezelf completer in beeld te brengen, zodat je tot positieve veranderingen kan komen. Mijn doel is om je te helpen om jouw zelfherstellend vermogen meer te activeren, zodat je met bijvoorbeeld meer (innerlijke) rust of kracht verder door het leven kan gaan. Ik ontmoet je graag in de praktijk in Driebergen-Rijsenburg, in villa Xaverius..

Als psychosociaal therapeut, lichaamsgerichte coach, EMDR practitioner en hypnotherapeut ben ik gespecialiseerd in het werken met:

Lichamelijke en emotionele klachten.
Ontdekkingstochten naar antwoorden op levensvragen.
Verwerking van emotionele en stressvolle gebeurtenissen.
Beroepsgerelateerde klachten zoals KANS (RSI) en stress.


De praktijk MV-inbeeld is professioneel erkend door het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg en de Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten.

Rijsenburgselaan 11 3972EG, Driebergen-Rijsenburg Bekijk op de kaart
Bezoek de website van MV-inbeeld
Bellen naar
0641465700
Logo MV-inbeeld