Over ons

Over ons

Wie zijn wij

Zorg4Heuvelrug.nl is het centrale startpunt voor inwoners, vrijwilligers en professionals die hulp of zorg zoeken binnen onze gemeente. Een gemeente brede sociale kaart met informeel en formeel zorgaanbod.

Voor hulp- en zorgverleners heeft de website een besloten deel, Corpio. Professionals kunnen elkaar daar gemakkelijker vinden in het ‘smoelenboek’. En zij kunnen daar gratis gebruik maken van het platform voor digitale multidisciplinaire samenwerking in projecten. Een ondersteuning in de organisatie-overstijgende samenwerking.

Zorg4Heuvelrug sluit aan bij de regionale ontwikkeling van het Zorg4-platform in de omliggende gemeenten en kwam tot stand uit een samenwerking tussen Stichting Heuvelrug Gezond (voorheen Health Hub), Gemeente Utrechtse Heuvelrug en Stichting Sociale Dorpsteams.

Heb je vragen of verbeterpunten voor de sociale kaart, laat het weten via zorg4heuvelrug.nl/contact.

Het kernteam Zorg4Heuvelrug:

  • Marianne van der Mijden, gemeente Utrechtse Heuvelrug
  • Diana Stalenhoef en Ellen Wennekers, Sociale Dorpsteams Utrechtse Heuvelrug
  • Suus Peeters, Unicum Huisartsenzorg
  • Linda Tolsma en Ernst-Jan Wind, Heuvelrug Gezond
  • Supportteam, Netbasics

De zorg4heuvelrug app

Steeds meer zorgverleners bieden de Zorg4heuvelrug app, het patiëntenportaal van de huisarts, apotheek of andere zorgverlener in uw smartphone.

Wat kunt u met de Zorg4Heuvelrug app?

U heeft toegang tot de volgende functies:

  • online afspraken maken (dus hoeft niet meer te wachten aan de telefoon)
  • uw medicatie overzicht inzien (waar en wanneer u maar wilt)
  • herhaalrecepten bestellen (zonder dat u moeilijke woorden hoeft te gebruiken)
  • vragen stellen door middel van eConsult (voor vragen die wel drie werkdagen kunnen wachten)
  • contactgegevens en afspraken van uw praktijk inzien

De Zorg4Heuvelrug app is gratis te downloaden in de Playstore en Appstore. Deze app is te gebruiken op uw mobiele telefoon of tablet. Als u de app gedownload heeft is het nodig om een account aan te maken. Mocht u al een patiëntenportaal account hebben, dan kunt u hiermee in de Zorg4Heuvelrug app inloggen.

U heeft zich aangemeld en nu?

De praktijk zal er voor zorgen dat uw Zorg4Heuvelrug app account gekoppeld wordt aan uw medisch dossier. In dit ICT proces zit soms enige vertraging, dat is vaak de reden dat u soms een aantal werkdagen moet wachten totdat u bericht krijgt dat de koppeling geslaagd is.

Hulp nodig?

Heeft u vragen over het gebruik van de Zorg4Heuvelrug app? De helpdesk is bereikbaar via info@zorg4heuvelrug.nl.

De Zorg4heuvelrug app maakt achter de schermen gebruik van het Uw Zorg online platform. Heeft u vragen over het gebruik van het patiëntenportaal kijk dan op Uw Zorg online - Gebruikershelpdesk

Komt u er alleen niet uit, dan kunt u naar één van de inloop punten voor digitale ondersteuning, waar vrijwilligers u graag verder helpen: Agenda Z-O-U-T (bibliotheekzout.nl)